Έλεγχος Αντιοξειδωτικής Ικανότητας

Έλεγχος Αντιοξειδωτικής Ικανότητας

Ο τρόπος ζωής και ειδικότερα η διατροφή επηρεάζουν καθοριστικά την υγεία. Το SATself αποτελεί το νέο, γρήγορο, αξιόπιστο τεστ για την αξιολόγηση των αντιοξειδωτικών του οργανισμού.

  • Το οξειδωτικό στρες συνδέεται με διάφορες παθήσεις όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και ο σακχαρώδης διαβήτης. Τα αντιοξειδωτικά αντίθετα προστατεύουν έναντι του οξειδωτικού στρες.
  • Εάν δεν τρέφεστε ικανοποιητικά, καπνίζετε, έχετε καθιστική ζωή ή απλά θέλετε να δείτε τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στον οργανισμό σας, τότε η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα βρίσκεται στο καινοτόμο, γρήγορο και αναίμακτο κιτ μέτρησης αντιοξειδωτικής ικανότητας μέσω του σάλιου, Sat Self!
  • Χωρίς να απαιτείται λήψη αίματος
  • Αξιόπιστο αποτέλεσμα σε μόλις 3 λεπτά

Ο εξεταζόμενος χρειάζεται απλά να τοποθετήσει ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι στο στόμα περιστρέφοντάς το για 1 μόλις λεπτό. Η συγκέντρωση των αντιοξειδωτικών του σάλιου ανιχνεύεται μέσω μιας χρωματομετρικής αντίδρασης. Μπορούμε πλέον σε 2 λεπτά να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αποχρωματισμός, τόσο περισσότερα είναι τα αντιοξειδωτικά.

 

Γιατί να κάνετε τον έλεγχο αντιοξειδωτικών SatSelf;

  • Σε κάθε οργανισμό πραγματοποιούνται διαρκώς μεταβολικές διεργασίες που οδηγούν σε παραγωγή ελευθέρων ριζών, ενώσεων που προκαλούν οξείδωση. Αντίστοιχα, ο οργανισμός έχει μηχανισμούς με αντιοξειδωτική ικανότητα που εξισορροπούν τη δράση των ελευθέρων ριζών. Όταν αυτή η ισορροπία διαταράσσεται προκαλεί οξειδωτικό στρες και οι ελεύθερες ρίζες παύουν να δρουν προστατευτικά πχ ενάντια σε παθογόνα.
  • Αυξημένο οξειδωτικό στρες και διαταραχές στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, σακχαρώδους διαβήτη, κάποιων μορφών καρκίνου, νευροεκφυλιστικές νόσους όπως Alzheimer, κ.α. Επίσης, η παχυσαρκία και το κάπνισμα φαίνεται να αυξάνουν το οξειδωτικό στρες, ενώ μία ισορροπημένη διατροφή με βάση το ελαιόλαδο, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, όπως και η συστηματική άσκηση το μειώνουν.
  • Με βάση το αποτέλεσμα, μπορεί πλέον να ελέγχθει η ορθή κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής, του διατροφικού σχήματος που ακολουθείται, η επιτυχία οποιασδήποτε αντιοξειδωτικής αγωγής ή άλλων φαρμακευτικών θεραπειών, ο ανθυγιεινός τρόπο ζωής, παθολογικές καταστάσεις και η πρόωρη γήρανση.

Σακελλαρίου 1-3, Ιωάννινα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

info@derdemezis.gr

E-MAIL

26510 38900

ΤΗΛΕΦΩΝΟ