Παιδικό πακέτο - Advance VI

Παιδικό πακέτο - Advance VI

Η υπηρεσία Advance VI - Παιδικό Πακέτο περιέχει συνδυαστικές υπηρεσίες γενετικού ελέγχου σχετικά με τη διατροφή και την άθληση, βοηθώντας τους γονείς στη λήψη αποφάσεων για την καλύτερη ανάπτυξη των παιδιών ακόμη και από τη βρεφική ηλικία. Η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες για τον σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής και άσκησης αξιοποιώντας γενετικά σκορ και όχι μεμονωμένους πολυμορφισμούς.

Με τις πληροφορίες αυτές και τη συνδρομή του επιστήμονα υγείας υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί το κατάλληλο διατροφικό πλαίσιο με βάση το γενετικό υπόβαθρο κάθε παιδιού, ενώ παράλληλα προλαμβάνεται η εμφάνιση της παχυσαρκίας και άλλων νοσημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή. 

Η εισαγωγή της άθλησης στην καθημερινότητα ενός παιδιού μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την υγεία και την ποιότητα ζωής του σε βάθος χρόνου. Η υπηρεσία Advance VI προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να κατευθύνουν  τα παιδιά τους, με τη βοήθεια του προπονητή, στην επιλογή του κατάλληλου αθλήματος βάση του γενετικού τους προφίλ, στοχεύοντας στην ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεών τους με την παράλληλη προστασία της υγείας τους, την πρόληψη αθλητικών τραυματισμών και την επίτευξη της καλύτερης δυνατής φυσικής κατάστασης.

Μέσα από αυτό το πακέτο ένας γονέας μπορεί να πάρει απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που αφορούν το παιδί του όπως:

  • α) Προδιάθεση για παιδική παχυσαρκία.
  • β) Προδιάθεση για δυσανεξία στη γλουτένη και στη λακτόζη.
  • γ) Ελέγχονται γονίδια που έχουν συσχετιστεί με τη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού και την ανάγκη για επιβράβευση.
  • δ) Συμπληρωματικά γίνεται έλεγχος που διευκολύνει τον προπονητή στην επιλογή κατάλληλου αθλήματος για το παιδί και κατάλληλης προπόνησης βασιζόμενοι σε συσχετίσεις καλύτερων επιδόσεων σε άτομα που έχουν αντίστοιχο γενετικό προφίλ.
  • ε) Ανιχνεύονται γενετικές τροποποιήσεις που συσχετίζονται με αυξημένη πιθανότητα τραυματισμού στους τένοντες και στα οστά, αλλά και γενετικές τροποποιήσεις που προδιαθέτουν στην ταχύτερη αποκατάσταση τραυματισμών με στόχος να αποτρέπονται οι επίπονοι τραυματισμοί στη διάρκεια των αθλημάτων με κατάλληλη προπόνηση και πρόληψη.

Σακελλαρίου 1-3, Ιωάννινα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

info@derdemezis.gr

E-MAIL

26510 38900

ΤΗΛΕΦΩΝΟ